Zoeken naar wat zou jij

Uw zoekactie voor wat zou jij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

bi jongen 26 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
bi die wat meer met mannen wil proberen
hey ik ben een 26j 182cm 72kg slanke bi man. ik zou graag nog eens wat proberen met een even oude man max 30j ik sta open voor veel  

bi die wat meer met mannen wil proberen
Bart 46 jaar Vlaams-Brabant - Sterrebeek
Grootgeschapen hetero of bi-man gezocht
Hey, Welke grootgeschapen (min 16cm) hetero of bi-man wil is afspreken met getrouwde bi-man? Ben goeduitziend, heb lekker geschoren speeltje v 17x5, ben 1,85m, 87kh, gbbs. Zou graag grootgeschapen en liefst intiem geschoren man ontmoeten. Ik wil aftrekken, pijpen en me eventueel ook laten pijpen en safe neuken. Sta voor veel open, zeg gerust wat je zoekt. Liefst overdag regio Leuven-Brussel. Kan zelf niet ontvangen. Hygiëne, discretie en niveau gevraagd en geboden. Grt Grt  

Grootgeschapen hetero of bi-man gezocht
Slet 42 jaar Antwerpen - Hemiksem
Anoniem, discreet maar to the point
Duidelijk toch?! Ik lig klaar, foto’s die je ziet zijn net gemaakt. Zeg wat UW wensen zijn, ik onderga als een hoer, een slet, een slaaf. Alles anoniem en discreet, ik kijk je nooit aan. Stuur maar wat JIJ wilt maar mij diep en hard neuken zou fantastisch zijn.  

Anoniem, discreet maar to the point
Vader 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoon
Welke jongen wil met mij lekker mekaar opgeilen met chatten en misschien foto’s. Ik zou graag geil chatten met een jongen die mijn zoon wil zijn om te geilen.  
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor heel veel openstaat en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub En met twink bedoel ik ook twink dus LEEFTIJD vermelden anders geen antwoord!  
S.. 32 jaar Antwerpen - Geel
geil genieten
Wie heeft er zin om met het mooie weer geil te genieten? Naakt zijn, porno kijken,rukken, pijpen,... Mijn stats zijn 1m89/85kg/32j. Ik zou het ook wel zien zitten om wat gedomineerd te worden of wat rollenspel te spelen. Als je zelf interessante ideetjes hebt of als je vragen hebt mag je me gerust mailen  
the 52 jaar Limburg - Genk
Zoek lekkere zaadpaal
Hoi, Heb je een lekkere stijve welk goed spuit dan heb ik zeker interesse in je zaadpaal.Ben namelijk bi bottom gericht en zou graag op een lekkere lul zuigen en bij het bijna klaarkomen mijn holletje volspuiten.Zelf ben ik atletisch gebouwd, pik 15cm , hygiene op de eerste plaats ! Kan zelf niet ontvangen.Fakers doe geen moeite.  
Tibo 24 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Ik wil lekkere lullen leegzuigen!
Hallo iedereen! Ik ben Tibo en ik zoek een of meerdere lullen om leeg te zuigen. Liefst zou ik iemand vast vinden waar ik regelmatig mee kan afspreken. Ik woon niet in Leuven ik werk hier alleen dus het zou ideaal zijn moest jij kunnen ontvangen. Uiteindelijk wil ik ook wel graag eens geneukt worden. Indien je een mailtje stuurt gelieve je stats erbij te vermelden. Dit zijn de mijne alvast : 24 jaar, 1m83 97kg 19.5x5.5cm Hopelijk tot snel! Tibo xx  
Zaadslet 30 jaar Antwerpen - Mortsel
Cumwalk
Hallo allemaal. Ik ben op zoek naar een geile man of mannen. Ik zou graag bij iemand afspreken, op mijn gezicht gespoten worden en zo weer buiten gestuurd worden. Leeftijd enzo speelt allemaal geen rol.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10